‘LEYLA HANIM’ ARASTA PARK’TA  2 SALONDA EŞ ZAMANLI GÖSTERİME SUNULACAK

‘LEYLA HANIM’ ARASTA PARK’TA  2 SALONDA EŞ ZAMANLI GÖSTERİME SUNULACAK

‘LEYLA HANIM’ ARASTA PARK’TA  2 SALONDA EŞ ZAMANLI GÖSTERİME SUNULACAK

İzmit Belediyesi yarın akşam gerçekleştirilecek Leyla Hanım film galası için Arasta Park’taki iki salonda daha eş zamanlı gösterim yapacak

İzmit Belediyesinin öncülüğüyle Türkiye’nin tek dereceli seçim sistemiyle seçilen ilk kadın belediye başkanı unvanına sahip Leyla Atakan’ın hayatını konu alan ‘Leyla Hanım’ belgesel filminin büyük galası yarın akşam gerçekleştirilecek. Saat 18.00’da Yahya Kaptan’da bulunan Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde yapılacak olan ‘Leyla Hanım’ belgesel filminin galasında, eş zamanlı 2 salonda daha gösterim olacak.

“Sizleri Ağırlamaktan Mutluluk Duyacağız”

Arasta Park’ta yer alan 2 salonda SDKM’deki gösterimle eş zamanlı olarak film İzmitlilerin beğenisine sunulacak. Konuyla ilgili olarak İzmit Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, “Gala gecemizin tadını çıkarmanız için ekstra salonumuzda sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Erken gelerek yerinizi almayı unutmayın. Gösterim ücretsizdir” ifadelerine yer verildi.


Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 11.02.2024 14:31
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.